Task-Based Language Learning

• Ellis, Rod. 2003. Task-Based Language Learning and Teaching. Oxford: Oxford University Press.

• Müller-Hartmann, Andreas & Marita Schocker-von Ditfurth (eds.). 2011. “Lernaufgaben: Kompetenzen entwickeln.” Der Fremdsprachliche Unterricht Englisch 45.

• Müller-Hartmann, Andreas & Marita Schocker-von Ditfurth. 2011. Teaching English. Task-Supported Language Learning. Paderborn: Schöningh.

• Müller-Hartmann, Andreas & Marita Schocker & Hans-Anand Pant (eds.). 2013. Lernaufgaben Englisch in der Praxis. Kompetenzentwicklung in der Sek. I. Braunschweig: Diesterweg.

• Nunan, David. 1989. Designing Tasks for the Communicative Classroom. Cambridge: Cambridge University Press.

• Van den Branden, Kris (ed.). 2006. Task-Based Language Education. From Theory to Practice. Cambridge: Cambridge University Press.

• Willis, Jane & Dave Willis. 2007. Doing Task-Based Teaching. Oxford: Oxford University Press.